Σε Άνω Κουφονήσι, Σίφνο και Σέριφο ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης (φώτος)

anagnostakis koyfonisi 3
admin
10/06/2017 14:59
 
 
 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη σε νησιά των Κυκλάδων. Μετά την επίσκεψη του σε Τήνο, Πάρο και Νάξο, χθες επισκέφθηκε το Άνω Κουφονήσι, τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Σύρο.
Στο Άνω Κουφονήσι, κ. Αναγνωστάκης επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό του νησιού, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Υπαστυνόμος Β’ Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων Αντώνη Κωβαίο, τον πρώην πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων Αντώνη Πράσινο και τον Ιερέα του νησιού, πατήρ Μιχαήλ, με τους οποίους συζήτησε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

anagnostakis koyfonisi 1

anagnostakis koyfonisi 2

Στη συνέχεια, ο κ. Αναγνωστάκης βρέθηκε στη Σίφνο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανδρέα Μπαμπούνη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Σούλη, τον αντιδήμαρχο Σίφνου Γιώργο Σταυριανό και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Τρούλο.
Ακολούθως ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, Ανθυπαστυνόμο Άγγελο Μόσχο και το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο σταθμό και συζήτησε μαζί τους ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

anagnostakis sifnos 1

anagnostakis sifnos 2

anagnostakis sifnos 3

anagnostakis sifnos 4

Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν η Σέριφος. Στη σύντομη επίσκεψη του εκεί, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δημήτρη Ρώτα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, Αρχιφύλακα Ιωάννη Γαλάνη.

anagnostakis serifos 1

anagnostakis serifos 2

anagnostakis serifos 3

anagnostakis serifos 4

Υπενθυμίζεται ότι τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γιαννόπουλος.
Οι μετακινήσεις του κ. Γενικού πραγματοποιήθηκαν με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο οποίο επέβαιναν ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου και ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*