Συνάντηση εργασίας Χατζημάρκου – Λεονταρίτη με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

xatzimarkos leontaritis siotos
admin
07/06/2017 22:18
 
 
 

Με τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη συναντήθηκε, κατ’ εξουσιοδότηση του δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Γιάννης Σιώτος.
Αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη στη Σύρο, ήταν τα θέματα που απασχολούν την Τήνο, η επίλυση των οποίων άπτεται της συνδρομής της περιφερειακής αρχής. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί, αλλά και όσες σχεδιάζονται να γίνουν, ενώ έγινε αναφορά και σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Από την πλευρά του, ο κ. Σιώτος ευχαρίστησε τους κ.κ. Χατζημάρκο και Λεονταρίτη για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του νησιού, επισημαίνοντας: «Η αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Τήνου αποδίδει καρπούς και αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Κοινός μας στόχος η προώθηση όλων των κρίσιμων θεμάτων του Δήμου, που ανοίγουν νέες προοπτικές στην περιοχή και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες μας. Η τεχνογνωσία και η διάθεση για συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποτελούν εχέγγυα για την ένταξη και υλοποίηση σοβαρών παρεμβάσεων που θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες υποδομές του Δήμου».

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*