ΔΕΗ για ΑΣΠ Πάρου: «Αξιόπιστη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών – Τεχνικά άρτιο το προσωπικό»

dei paros
admin
01/06/2017 13:57
 
 
 

 

Τη διαβεβαίωση ότι ο Αυτόνομος Σταθμός Παραγωγής (ΑΣΠ) Πάρου της ΔΕΗ είναι απολύτως αξιόπιστος ως προς την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τόσο της Πάρου, όσο και των υπολοίπων νησιών που είναι ηλεκτρικά συνδεδεμένων με αυτήν, έδωσε ο Διευθυντής Παραγωγής Νησιών της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αναγνώστου.

Απαντώντας σε σχετική επιστολή που είχε αποστείλει στις 17 Μαΐου ο έπαρχος Πάρου και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κώστας Μπιζάς, ο κ. Αναγνώστου αναφέρεται, επίσης, στον υφιστάμενο εξοπλισμό του ΑΣΠ Πάρου, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων, «ιδιαίτερα αξιόπιστο», ενώ δεν παραλείπει να εξάρει «την τεχνική αρτιότητα, την επαγγελματική επάρκεια και ευσυνειδησία» του προσωπικού του Σταθμού, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ακόμη και σε απρόβλεπτα περιστατικά, όπως ήταν το γενικευμένο μπλακ άουτ της 18ης Ιανουαρίου.
Ο Διευθυντής Παραγωγής Νησιών της ΔΕΗ Α.Ε. καταλήγει με την επισήμανση ότι ο ΑΣΠ Πάρου «τηρεί στον μέγιστο βαθμό τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας», ενώ κάνει γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO της διαχείρισης όλων των Αυτόνομων και Τοπικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανά την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με έμμεσο τρόπο, ο κ. Αναγνώστου «ρίχνει το γάντι» στον έπαρχο Πάρου, καθώς στην κατακλείδα της απάντησης του σημειώνει: «Σταθερές μας αξίες παραμένουν η αξιόπιστη, οικονομική και με τη μικρότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση ηλεκτροδότηση των νησιών μας που αποτελούν (και όχι μόνο) την αιχμή της τουριστικής μας βιομηχανίας. Οι εγκαταστάσεις μας, ο εξοπλισμός μας, αλλά ιδιαίτερα οι άνθρωποι μας, είναι το αδιαμφισβήτητο κεφάλαιο μας στην προσπάθεια αυτή, την οποία σας καλούμε να διαπιστώσετε (έστω και μεταγενέστερα της επιστολής σας) και ίσως να επιβραβεύσετε με την επίσκεψη σας στον ΑΣΠ Πάρου».

dei apantisi mpizas 1

dei apantisi mpizas 2

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*