Επίσκεψη – «αστραπή» Συρμαλένιου και Μανιού στη Σαντορίνη

syrmalenios manios santorini 1
admin
11/05/2017 09:31
 
 
 

Σύντομη επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποίησαν οι κυβερνητικοί βουλευτές Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός από το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου μέχρι το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου.
Οι κ.κ. Συρμαλένιος και Μανιός συμμετείχαν σε εκδήλωση για την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων της πιλοτικής συνεργασίας του δήμου Θήρας και της Google για τη δωρεάν ψηφιοποίηση των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων που παρέμειναν ανοιχτές κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Στην εκδήλωση, που ήταν υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Ψηφιακής Πολιτικής, μίλησαν η διευθύντρια Marketing της Google Ελλάδας και ο δήμαρχος του νησιού κ. Ζώρζος.

syrmalenios manios santorini 2
Οι βουλευτές χαιρέτησαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τονίζοντας από την πλευρά τους, ότι η σύσταση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής μπορεί να συμβάλλει στη συνεργασία κράτους, αυτοδιοίκησης και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να υπάρξουν σημαντικά αποτελέσματα. Επισήμαναν, επίσης, ότι η ψηφιοποίηση αυτή μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους παραγωγικούς και κοινωνικούς τομείς του νησιού, όπως η αγροτική οικονομία, αλλά και η παροχή της δημόσιας υγείας με τη λειτουργία του νοσοκομείου, που αποτελούν απαραίτητα στοιχεία της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.
Την Τετάρτη πρωί οι βουλευτές επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, συνομίλησαν με τη διοικήτρια Μαρία Μαυρικάκη και με εργαζόμενους, ενώ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην αιμοδοσία που οργανώθηκε από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*