Διήμερη επίσκεψη Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

santorini kaldera ifaisteio
admin
27/04/2017 13:47
 
 
 

Συναντήσεις εργασίας με την έπαρχο Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου και τον δήμαρχο του νησιού Νικόλαο Ζώρζο είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, διήμερης επίσκεψης του στη Σαντορίνη.
Η πορεία των έργων που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο νησί, με έμφαση στην πορεία του έργου της κατασκευής του οδικού δικτύου Αεροδρόμιο – Φηρά – Βουρβούλο – Οία ήταν το αντικείμενο συζήτησης των κ.κ. Λεονταρίτη και Ζώρζου, με τον δήμαρχο να επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Ζώρζος δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει την περιφερειακή αρχή για την ένταξη της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, ενός «ιδιαίτερα σημαντικού και αναγκαίου έργου για το νησί» όπως το χαρακτήρισε, τονίζοντας ότι η αιρετή Περιφέρεια είναι αφοσιωμένη στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια
«Κατατοπιστική και άκρως αποδοτική» χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε με τον κ. Λεονταρίτη η κ. Λειβαδάρου, η οποία τόνισε πως «χάρις στην επιτελική συμβολή του, επιτυγχάνεται η εναρμόνιση όλων των εμπλεκομένων στην επίτευξη του κοινού αναπτυξιακού στόχου για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας».

leontaritis thiseas santorini
Σημειώνεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων βρέθηκε στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο συμμετοχής του στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με τον δήμο Θήρας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Παραρτήματός του στο νησί, έπειτα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. υπό την προεδρία του κ. Λεονταρίτη.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*