Χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο σφαγείο Αμοργού

kreopoleio
admin
30/03/2017 14:15
 
 
 

Άδεια λειτουργίας στο σφαγείο Αμοργού χορήγησε σήμερα η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκσυγχρονισμού και αδειοδότησης των σφαγείων στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Η άδεια που υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης αφορά στην σφαγειοτεχνική εγκατάσταση στο Δημοτικό Σφαγείο Αμοργού, που βρίσκεται στην περιοχή Χλωροβούνια Χώρας Αμοργού.
Η αδειοδότηση των σφαγείων θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των ημερών του Πάσχα και ταυτόχρονα θα τονώσει σημαντικά την οικονομία του νησιού, καθώς στο εξής θα υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής και διάθεσης των σφαγίων στην ελληνική αγορά.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες της, σε συνεργασία με τους δημάρχους και τις υπηρεσίες των Δήμων των νησιών, θα συνεχίσει την διαδικασία εκσυγχρονισμού και αδειοδότησης των σφαγειοτεχνικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας, όπου αυτές λειτουργούν, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ώθηση στην κτηνοτροφική δραστηριότητα και στην τοπική οικονομία των νησιών αυτών.
(φώτο: ethnos.gr)

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*