Στη Μήλο ο Νίκος Συρμαλένιος

milos
admin
24/02/2015 09:20
 
 
 

Επαφές με τοπικούς φορείς (αθλητικούς, κοινωνικούς κ.α.) είχε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μήλο.

Αρχικά, συναντήθηκε με το προεδρείο του αθλητικού συλλόγου του Παμμηλιακού, με το οποίο συζήτησε τα προβλήματα του σωματείου, δίνοντας έμφαση στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες που αυτό αντιμετωπίζει, αλλά και στα αναγκαία βελτιωτικά έργα στο χώρο του γηπέδου. Ο κ. Συρμαλένιος δεσμεύτηκε να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας ωστόσο τις πολύ μεγάλες χρηματοδοτικές δυσκολίες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, όπου είχε συνάντηση με τον λιμενάρχη Πέτρο Αλικάκο. Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν ήταν η συνεργασία με τους επαγγελματίες για τη διαμόρφωση της λιμενικής ζώνης του Αδάμαντα, καθώς και η επιτυχής επαναλειτουργία του πλωτού σκάφους, που χρησιμοποιείται τόσο σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, όσο και στις διακομιδές έκτακτων περιστατικών με σχεδόν μηδαμινό κόστος.

Τέλος, ο κ. Συρμαλένιος συμμετείχε στην κοπή της πίτας του νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων. Στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους τους πολίτες της Μήλου που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη της ελληνικής κυβέρνησης για μια νέα συμφωνία με τους εταίρους και επιβεβαίωσε τη σχέση στήριξης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τη Μήλο και τους φορείς του νησιού.

 

(φωτό: ecyclades.com)

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*