Σεμινάριο για θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στη Σύρο

efet afisa
admin
15/03/2017 3:14
  •  
  •  
  •  

 

Τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Απριλίου στη Συνεδριακή Αίθουσα (Αγίου Νικολάου 6, Ερμούπολη), ως εξής: Σάββατο 8 Απριλίου 09:00-14:00 και Κυριακή 9 Απριλίου 09:00-14:00.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι – όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία – υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε, βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Υποβάλλετε απευθείας την αίτησή σας ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτερικό 3).

(Visited 5 times, 1 visits today)