Γ. Λεονταρίτης: Συναντήσεις στην Αμερική για τις κινηματογραφικές εγκαταστάσεις της Σύρου

giorgos leontaritis 4
admin
14/03/2017 9:23
  •  
  •  
  •  

Για το Μαϊάμι της Φλόριντα αναχώρησε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας σχετικά με τη μεγάλη επενδυτική πρόταση Αμερικανών παραγωγών για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο.
Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρεθούν ο κορυφαίος σκηνοθέτης Steven Bernstein, εκπρόσωποι των επενδυτών, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας.
Υπενθυμίζεται ότι το πρότζεκτ με τίτλο «Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο» (προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ) προβλέπει δύο στάδια, αρχικά την ίδρυση Σχολής Κινηματογράφου για φοιτητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική και ακολούθως την κατασκευή των κινηματογραφικών εγκαταστάσεων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μαϊάμι ο κ. Λεονταρίτης θα συμμετάσχει επίσης στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας “Seatrade Cruise Global” που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 17 Μαρτίου στο Fort Lauderdale των ΗΠΑ.

(Visited 10 times, 1 visits today)