Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου: «Όχι στις Ανεμογεννήτριες»

afisa anemogennitries paros
admin
23/02/2017 8:30
  •  
  •  
  •  

Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου την αντίδραση της παριανής κοινωνίας ενάντια στην εγκατάσταση τεραστίων διαστάσεων ανεμογεννητριών στο νησί.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, υποστηρίζει ότι θα προκύψουν πολλαπλά προβλήματα για το νησί, ενώ συμπληρώνει ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις του παριανού λαού, τον οποίο προτρέπει να στείλει «ισχυρό μήνυμα προς τους επίδοξους καταστροφείς του φυσικού περιβάλλοντος και της οικονομίας» της Πάρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου:
Η Παριανή κοινωνία βρίσκεται σε αναστάτωση για τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί μας και πολύ δικαιολογημένα.
Τα πολλαπλά προβλήματα, περιβαλλοντικά οικονομικά, κοινωνικά, που θα προκύψουν από την εγκατάσταση των γιγαντιαίων ανεμογεννητριών έχουν ήδη αναδειχθεί σε ημερίδες, συναντήσεις και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Η Πάρος, κυρίως λόγω του φυσικού της περιβάλλοντος, έχει σημαντική τουριστική ανάπτυξη και συμβάλλει έτσι στην εθνική οικονομία. Αυτό λοιπόν το φυσικό περιβάλλον είναι αδιανόητο να το καταστρέφεις με βιομηχανικές εγκαταστάσεις, των οποίων μάλιστα τα οφέλη αμφισβητούνται.
Η Παριανή κοινωνία οφείλει να διατρανώσει την αντίθεσή της και να στείλει ισχυρό μήνυμα προς τους επίδοξους καταστροφείς του φυσικού της περιβάλλοντος και της οικονομίας της.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Παριανού λαού και τη συγκρότηση Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών-τεράτων.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.