Παραίτηση Ιωάννας Σίμου από το δημοτικό συμβούλιο Σύρου-Ερμούπολης

doynabis simoy maragkos aggelopoyloy
admin
21/02/2017 00:03
 
 
 

(Από αριστερά) Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δούναβης, η κ. Σίμου, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκός και η νέα δημοτική σύμβουλος κ. Αγγελοπούλου

Παραιτήθηκε από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης η Ιωάννα Σίμου, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Η κ. Σίμου είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού «Η Σύρος που αξίζουμε», στον οποίο – όπως αναφέρει και στην επιστολή παραίτησής της – παραμένει μέλος, καθώς εξακολουθεί να έχει «την ίδια αγάπη και πίστη στο όραμα που είχαμε όλοι μαζί από της πρώτη μέρα της σύστασής του μέχρι και σήμερα». Στην ίδια επιστολή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της δημοτικής της παράταξης, αλλά και το σύνολο των συναδέλφων της δημοτικών συμβούλων «για την γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία, σε ένα κλίμα κατανόησης και αλληλεγγύης».
Το εγκώμιο της κ. Σίμου έπλεξε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκος σε σχετική ανακοίνωση του. «Ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ενεργός πολίτης, η οποία σε πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και σύμπνοιας, προσέφερε σημαντικά από όποια θέση και με όποια ιδιότητα κλήθηκε να υπηρετήσει τον Δήμο μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαραγκός, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους της ζωής της, «με την ίδια δημιουργικότητα, ενέργεια και θετική στάση ζωής στα πράγματα».
Τη θέση της κ. Σίμου στο δημοτικό συμβούλιο θα πάρει η αρχαιολόγος Μαρίζα Αγγελοπούλου.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης
Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τη φίλη, άξια συνεργάτιδα και μέλος του συνδυασμού «Η Σύρος που αξίζουμε», Ιωάννα Σίμου, για την αδιαμφισβήτητη και σημαντική προσφορά της, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της ως δημοτικής συμβούλου, στη λειτουργία του Δήμου μας και την πρόοδο των υποθέσεων του νησιού μας. Ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ενεργός πολίτης, η οποία σε πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και σύμπνοιας, προσέφερε σημαντικά από όποια θέση και με όποια ιδιότητα κλήθηκε να υπηρετήσει τον Δήμο μας.
Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι την οδήγησαν στην υποβολή παραίτησής της από τη θέση της δημοτικού συμβούλου Σύρου – Ερμούπολης, όχι όμως, κατά τη δήλωση της ίδιας, και από ενεργό μέλος του συνδυασμού μας, συμμεριζόμενη πλήρως τα οράματα, τους στόχους και τις επιδιώξεις που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα κιόλας αυτής της προσπάθειας και για τα οποία εξακολουθούμε να παλεύουμε.
Ιωάννα, σου εύχομαι, τόσο ο ίδιος προσωπικά ως Δήμαρχος, αλλά και εκπροσωπώντας τα μέλη της παράταξής μας, κάθε επιτυχία στους στόχους της ζωής σου, με την ίδια δημιουργικότητα, ενέργεια και θετική στάση ζωής στα πράγματα.
Αντικαταστάτρια της Ιωάννας Σίμου θα είναι η αρχαιολόγος Μαρίζα Αγγελοπούλου, στη Δημοτική Ενότητα Ερμουπόλεως, η οποία διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική επάρκεια και την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά του νησιού μας. Μαρίζα, σου ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή, εποικοδομητική και αποδοτική παρουσία στα πράγματα του Δήμου και του νησιού μας, για την οποία είμαστε βέβαιοι.
Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός

Η επιστολή παραίτησης της Ιωάννας Σίμου

epistoli paraitisis simou

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*