Σύρος: Συνάντηση Λεονταρίτη με τον πρόεδρο της “Sky Express”

leontaritis krokidas
admin
20/02/2017 14:33
 
 
 

Η περαιτέρω ενίσχυση και βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της Σύρου, μέσω επιπλέον δράσεων και ενεργειών, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας “Sky Express” Θεόδωρο Κροκίδα.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν η εξέταση της δυνατότητας σύνδεσης της Σύρου κατά τους θερινούς μήνες με τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο, καθώς και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αεροπορική σύνδεση των νησιών, μέσω της “Sky Express”.
Ειδικότερα για το θέμα αυτό, ο κ. Κροκίδας ενημέρωσε τον κ. Λεονταρίτη για την συνεργασία της εταιρείας του με την “Germania” στον τομέα των συνδυαστικών μεταφορών, βάσει της οποίας παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με ευρωπαϊκούς προορισμούς. Επιπλέον, τον ενημέρωσε για τις βελτιώσεις και τις αυξήσεις των αεροπορικών συνδέσεων των νησιών από τον προσεχή Απρίλιο, έτσι όπως προέκυψαν μετά από διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της “Sky Express”, «η εταιρεία επιζητά στενή συνεργασία και είναι διατεθειμένη να βρει τρόπους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους εμπλεκόμενους τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να συμβάλλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των νησιών».

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*