Στην Αντίπαρο ο Γιώργος Βακόνδιος – Παρέδωσε Η/Υ για τα σχολεία του νησιού

vakondios antiparos ypologistes
admin
06/02/2017 13:01
 
 
 

Την Αντίπαρο επισκέφθηκε χθες ο πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Πάρου – Αντιπάρου της ΝΔ Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου.
Ο κ. Βακόνδιος συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Αντιπάρου Γιάννη Βασιλόπουλο και τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Δημοτικού σχολείου του νησιού Λευτέρη Σκαραμαγκά και Μαρία Κονταράτου, στους οποίους έδωσε δύο υπολογιστές που θα αξιοποιηθούν από τους μαθητές των δύο σχολείων, ενώ σε σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνεται ότι ο «γαλάζιος» πολιτευτής εξασφάλισε την παράδοση αναγκαίου μηχανήματος για τη συμπλήρωση του εξοπλισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων των σχολείων της Πάρου.
Στη συνέχεια, ο κ. Βακόνδιος μετέβη στην Πάρο, όπου συναντήθηκε με μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Πάρου και Αντιπάρου και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις.
Σημειώνεται ότι έχουν παραδοθεί επίσης, δύο υπολογιστές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης από τον κ. Βακόνδιο, ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «προτίθεται να συνεχίσει με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, εστιάζοντας κυρίως σε ανάγκες παιδείας και υγείας των νησιών των Κυκλάδων». Σύμφωνα με τον κ. Βακόνδιο, «όλα αυτά πραγματοποιούνται κατόπιν ανταπόκρισης τρίτων, οι οποίοι τον εμπιστεύονται» και τους οποίους ευχαρίστησε, με τη σειρά του, για την εμπιστοσύνη τους και τη συνδρομή τους στην υλοποίηση αυτών των ενεργειών.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*