Ο δήμος Πάρου χρηματοδοτεί την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

kobaios markos
admin
21/01/2017 1:55
  •  
  •  
  •  

“Ο λόγος τιμής του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου υλοποιείται και στο χώρο του αθλητισμού” αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Πάρου που προαναγγέλει την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο νησί…

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πάρου, εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα προς τo Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ , για να αποφασίσει τη δέσμευση 400.0000 € από το διαθέσιμο αποθετικό της και τη χρηματοδότηση της κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ζευλάκι Παροικιάς.
Σε περίπτωση που το ποσό αυτό δεν επαρκέσει για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου, ο Δήμος Πάρου θα προσπαθήσει να αντλήσει κεφάλαια από άλλους φορείς.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί την πραγματοποίηση ενός πολύ σημαντικού αθλητικού έργου και υλοποιεί τη δέσμευση του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, στην κοπή πίτας του Α.Ο.Π. το περασμένο έτος.

Επόμενο βήμα είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να ετοιμάσει τη προκαταρκτική μελέτη, προκειμένου να υποβληθεί στο Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο Περιφερειακής Ενότητας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς έγκριση.

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Πάρου τόνισε ότι «Ένα χρόνιο αίτημα ανθρώπων του αθλητισμού για τη κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Παροικιά βρήκε ανταπόκριση στις μέρες μας. Ευελπιστούμε το έργο αυτό να ικανοποιήσει τις ανάγκες αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής, σε συνδυασμό με την εργασιακή ικανότητα των υπηρεσιών του Δήμου μπορούν ως οφείλουν να ξεπερνούν τα προβλήματα της σημερινής δύσκολης οικονομικής συγκυρίας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “ο δήμος Πάρου προτίθεται να προσθέσει μία ακόμα αθλητική εγκατάσταση στις υπάρχουσες υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η ενίσχυση της άθλησης και το ενδιαφέρον για τη νεολαία, είναι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής”.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.