Ιταλοί υποψήφιοι Masterchef ετοίμασαν γαμήλιο γεύμα στη Σαντορίνη!

master chef 3
admin
19/01/2017 09:10
 
 
 

Ένα επεισόδιο της 6ης σαιζόν του MasterChef Italia γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου στη Σαντορίνη, με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ιταλίας και του δήμου Θήρας, στο πλαίσιο προώθησης και ανάδειξης του νησιού.
Η πολυπληθής παραγωγή της Endemol Shine Italy κατέκλυσε το νησί για σχεδόν 5 μέρες, έχοντας μεταφέρει σημαντικό μέρος τηλεοπτικού εξοπλισμού για το γύρισμα, με τους διαγωνιζόμενους παίκτες των δύο ομάδων (κόκκινη και μπλε) να καλούνται να μαγειρέψουν ελληνικές συνταγές για το γαμήλιο γεύμα ενός ζευγαριού. Το μενού περιλάμβανε αμιγώς ελληνικά πιάτα (όπως σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες, σουβλάκι κοτόπουλο, ντολμάδες, τζατζίκι, τυροσαλάτα κ.α.), ενώ το κυρίως πιάτο για τις ομάδες ήταν αρνί ψητό για την κόκκινη και αστακός για τη μπλε ομάδα.

master chef 4

Τα γυρίσματα του γάμου και του γεύματος έγιναν σε κεντρικό εστιατόριο του Πύργου και στο παραπλήσιο εκκλησάκι, ενώ η ετυμηγορία του αποτελέσματος από τους νεόνυμφους ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στην Οία.

master chef 2
Το σύνολο της παραγωγής, οι κριτές και οι παίκτες έμειναν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τη Σαντορίνη και τη φιλοξενία των κατοίκων της. O ΕΟΤ Ιταλίας (με την επικεφαλής του Κυριακή Μπουλασίδου) και ο δήμος Θήρας έκαναν το καλύτερο δυνατόν για να διευκολύνουν και να βοηθήσουν τη μεγάλη παραγωγή, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας, όσο και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

master chef 1
Επισημαίνεται ότι η εκπομπή MasterChef Italia προβάλλεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιταλία σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης (prime time), με κριτές καταξιωμένους και δημοφιλείς chefs της χώρας: Bruno Barbieri, Antonino Cannavacciulo, Carlo Cracco και ο πλέον διεθνώς γνωστός chef, Joe Bastianich. Το επεισόδιο με άρωμα και γεύση Σαντορίνης θα μεταδοθεί σήμερα από το Sky Uno HD στις 21:15 (ώρα Ιταλίας).

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*