Ιστότοπος επικοινωνίας του δήμου Πάρου με τους πολίτες

istotopos paros
admin
12/01/2017 17:58
 
 
 

Έναν νέο χώρο επικοινωνίας με τους πολίτες, εγκαινιάζει ο δήμος Πάρου αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον ιστότοπο https://dimosparou.blogspot.gr/ η πλοήγηση στον οποίο δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα τελευταία νέα, τα δρώμενα, τις πρωτοβουλίες και τον μελλοντικές δράσεις στο νησί, αλλά κυρίως φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ηλεκτρονική γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες και τη δυνατότητα για έναν ειλικρινή και δημιουργικό διάλογο μαζί τους.

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου εφόσον επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν με το email τους για να λαμβάνουν άμεση ειδοποίηση κατά τη δημοσίευση κάθε ανάρτησης.
Ο νέος ιστότοπος του δήμου Πάρου «εγκαινιάζεται» με τη διαβούλευση για το “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου” όπου ο δήμαρχος του νησιού καλεί τους πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Αναλυτικότερα, αναφέρει:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο νέο δικτυακό τόπου του Δήμου Πάρου https://dimosparou.blogspot.gr/ έχει αναρτηθεί όλη η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Α΄ Σταδίου της Μελέτης “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου” από την ομάδα των ειδικών που έχει αναλάβει την εκπόνηση της και αφορά την ανάπτυξη και την αναδιοργάνωση των λειτουργιών του λιμανιού της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου στα πλαίσια της δημόσιας ενημέρωσης και διαβούλευσης για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το νησί μας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, πολίτη, δημότη, κάτοικο και φίλο της Πάρου να καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του προς διαμόρφωση ενός βέλτιστου τελικού αποτελέσματος και τη μελλοντική δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Λιμένα.
Χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή σας για να κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα στο μέλλον του τόπου μας.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*