Στα λευκά οι Κυκλάδες – Πάγωσαν νερά και πηγές στη Νάξο

santorini argiro pitsikali
admin
08/01/2017 22:32
 
 
 

Στα λευκά ντύθηκαν την Κυριακή και τα νησιά των Κυκλάδων με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν!

Η πρόγνωση της ΕΜΥ δείχνει ότι ο χιονιάς, οι πολικές θερμοκρασίες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα επιμείνουν μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στα νησιά των Κυκλάδων όπου αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις πεδινές περιοχές.

komiaki Vasilis karabinis

Τα σχολεία σε πολλά νησιά θα παραμείνουν κλειστά λόγω του χιονιά και οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνούν με τους δήμους ή τα σχολεία για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Οι δήμοι Νάξου, Άνδρου, Τήνου και Σίφνου ήδη έχουν ανακοινώσει ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά.

komiaki Vasilis karabinis 3

komiaki Vasilis karabinis 2

Λόγω των πολικών θερμοκρασιών, στη Νάξο “κρύσταλο” έγιναν τα νερά σε πηγές στην ορεινή Κωμιακή (φώτος Βασίλης Καραμπίνης).

Τα χιόνια σε πολλά νησιά των Κυκλάδων έχουν φτάσει μέχρι τις παραλίες δημιουργώντας ένα καταπληκτικό τοπίο… Χιόνια και στη Σαντορίνη (φώτο: Αργυρώ Πιτσικάλη)

kythnos Giannis filippas

kythnos Giannis filippas 2

Χιονισμένη και η Κύθνος… μέχρι τη θάλασσα (φώτο: Γιάννης Φίλιππας)

xionia milos voice

Στα άσπρα ξημέρωσε η Κυριακή και στη Μήλο. Όπως γράφει το milosvoice.gr, κατά την διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση και κάλυψε τον Προφήτη Ηλία και το χοντρό βουνό. Το χιόνι έφτασε μέχρι την Αγία Μαρίνα…

 

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*