Στη Σύρο ο υπουργός Οικονομίας – Ενημερώθηκε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του νησιού

papadimitrioy dimos 1
admin
25/12/2016 00:31
 
 
 

Για τον αναπτυξιακό και οικονομικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε σήμερα με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό και στελέχη της δημοτικής αρχής.
Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες το παρών έδωσε και ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην τουριστική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων, με βάση το τρίπτυχο αναβάθμιση αεροδρομίου, master plan λιμανιού και αξιοποίηση στρατοπέδου Λοχαγού Απόστολου Ζαφείρη και Πεδίου Βολής Βάρης.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του δήμου, ο κ. Παπαδημητρίου (ο οποίος διαθέτει κατοικία στη Σύρο κι έχει γνώση των ζητημάτων που απασχολούν το νησί) εκφράστηκε με πολύ θετικό τρόπο σχετικά με το όραμα, τον σχεδιασμό και το πλάνο της δημοτικής αρχής, ενώ δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συστηματική συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την προώθηση και υλοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν.

papadimitrioy dimos 2

papadimitrioy dimos 3

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*