Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Λεονταρίτη – Μαυρουδή

admin
16/02/2015 11:25
 
 
 

Η εκτενής και πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Γιώργου Λεονταρίτη και της Άννας Μαυρουδή.

Η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και της συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με τις συνδυαστικές μεταφορές, τα υδατοδρόμια, τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σύρου, ζητήματα υποδομών στη Νάξο, το λιμάνι της Κιμώλου και την πρόοδο των εργασιών στο αρχαίο θέατρο της Μήλου να κυριαρχούν στην ατζέντα της συζήτησης.

Μάλιστα, με αφορμή την πρόσφατη προκήρυξη των νέων αδειών ταξί, συζητήθηκε επίσης, η ανάγκη για πάταξη της πειρατείας και η δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου, που αφενός θα κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των ιδιοκτητών ταξί και αφετέρου θα εξυπηρετεί ποιοτικά και με ασφάλεια τις ανάγκες, τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών των νησιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Λεονταρίτης, όσο και η κ. Μαυρουδή, εκδήλωσαν την αμοιβαία βούληση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*