Σύρος: Επείγουσα συνάντηση για την υπαίθρια διαφήμιση

tamplo afises 1
admin
07/12/2016 14:10
 
 
 

 

Να προσέλθουν αύριο το απόγευμα στις 4 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη καλούνται τα μέλη του φορέα που δραστηριοποιούνται στη Σύρο, προκειμένου να τους δοθούν διευκρινίσεις για το θέμα που ανακύψει με την υπαίθρια διαφήμιση.

Η αυριανή συνάντηση υπήρξε απόρροια της σημερινής, έκτακτης και επείγουσας σύσκεψης που έγινε στον δήμο Σύρου-Ερμούπολης, όπου όλοι οι επαγγελματικοί φορείς του νησιού ενημερώθηκαν για αυτό το εξαιρετικά σοβαρό θέμα, το οποίο αποτελεί, σύμφωνα με το Επιμελητήριο, «ζήτημα τεραστίων διαστάσεων». Για τον λόγο αυτό, οι φορείς της Σύρου ζήτησαν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων να διοργανώσει άμεσα συνάντηση προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σε όσους ενδιαφέρονται.
Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, «το θέμα αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων εντός και εκτός Ερμούπολης», γι’ αυτό και ο φορέας αποφάσισε η συνάντηση να γίνει αύριο κιόλας «προκειμένου να αποφευχθεί, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η επιβολή προστίμων που προβλέπεται από το νόμο».

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*