Περίλαμπρος εορτασμός του πολιούχου Σύρου Αγίου Νικολάου

agios nikolaos litaneia
admin
06/12/2016 22:41
 
 
 

Τον προστάτη των Ναυτικών, προστάτη των παιδιών και των φτωχών και πολιούχο της Άγιο Νικόλαο τίμησε σήμερα, ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής εορτής, το νησί της Σύρου με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα.
Η Σύρος γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο, με λαμπρότητα, κατάνυξη, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Βασίλη Λεβέντη, του βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση, του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, του αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη, του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκού, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, των πολιτευτών κας Μονογυιού, κ. Βακόνδιου, κ. Χριστόπουλου, κας Αγγελοπούλου, κ. Τριανταφυλλίδη, του προέδρου των Συνταξιούχων ΙΚΑ, του επί τιμή νομάρχη κ. Μπάϊλα, των διοικητών των Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατού και Ναυτικού και υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος, σπουδαστών και σπουδαστριών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.
Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τίμησε με την παρουσία του ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, ενώ συμμετείχαν μεταξύ των άλλων, μαθητές όλων των Σχολείων όλων των Βαθμίδων, πρόσκοποι και πλήθος πιστών που γέμισαν ασφυκτικά τον ιστορικό και μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Νικολάου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*