Συλλογική υπόθεση της Σύρου ο τουρισμός, σύμφωνα με τον Δ. Σαγκινέτο

domenikos sagkinetos
admin
29/11/2016 09:38
 
 
 

Την πρώτη του, σύντομη τοποθέτηση έκανε χθες ο προτεινόμενος για την θέση του προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου Σύρου-Ερμούπολης Δομένικος Σαγκινέτος.

Ο κ. Σαγκινέτος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό στην προεδρεία της εν λόγω Επιτροπής, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση του απολογισμού και του προγραμματισμού των δράσεων τουριστικής προβολής του δήμου Σύρου-Ερμούπολης και δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φέρει εις πέρας «το δύσκολο αυτό έργο της προώθησης του τουριστικού προϊόντος».
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα έχω την απόλυτη συμπαράσταση όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων, διότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας από τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό που να θέλει να αποτύχουμε για να πανηγυρίσει. Η επίτευξη αυτού του στόχου δεν σημαίνει ότι πέτυχαν και αναδείχτηκαν κάποιοι, αλλά ότι όλοι μαζί κάναμε ένα βήμα για την επιβίωση και περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού μας» δήλωσε ο κ. Σαγκινέτος.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*