Σε Σέριφο και Κέα ο Νίκος Μανιός

Νίκος Μανιός
admin
29/11/2016 09:00
 
 
 

Τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων Σέριφο και Κέα επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου.
Θέματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα και την υγεία απασχόλησαν τις συναντήσεις που είχε ο βουλευτής με τους τοπικούς φορείς.
Στη Σέριφο, ο κ. Μανιός είχε επαφές με τον δήμαρχο του νησιού και με ντόπιους παραγωγούς, με την προώθηση του μελιού και των τυροκομικών προϊόντων της Σερίφου να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.
Στην Κέα, στη συνάντηση που διοργάνωσε ο δήμαρχος, συζητήθηκαν θέματα υγείας και λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου της Κέας, καθώς και αγροτικά θέματα που σχετίζονταν με την μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.
Από την πλευρά του, ο κ. Μανιός δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Περιφερειακό Ιατρείο της Κέας όσον το δυνατόν πιο σύντομα. Επίσης, παρουσίασε τις δυνατότητες χρηματοδότησης των αγροτών μέσω πόρων που διατίθενται από το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*