Με παρέμβαση Τσίπρα παραμένουν οι πέντε αστυνομικοί στο ΑΤ Θήρας

eidiki frouri
admin
14/11/2016 10:09
  •  
  •  
  •  

Παραμένουν στη Σαντορίνη και στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας οι 5 αστυνομικοί-ειδικοί φρουροί, η μετάθεση των οποίων είχε ανακληθεί, μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μεταξύ του Δημάρχου Θήρας Νίκου Ζώρζου και του επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Θεοδωράκη, συζητήθηκε η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, με τελευταίο πρόβλημα την μετακίνηση 5 αστυνομικών – ειδικών φρουρών που βρίσκονται στο νησί με απόσπαση.

Οι αστυνομικοί με δική τους πρωτοβουλία, ζήτησαν την παραμονή τους στο νησί, πράγμα που δεν έγινε δεκτό από το Αρχηγείο της Αστυνομίας. Το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας αυτή τη στιγμή είναι στελεχωμένο με 13 άτομα, τα οποία καλούνται να εξυπηρετήσουν όχι μόνο ολόκληρο το νησί αλλά και το Διεθνές Αεροδρόμιο του.
Μετά τις επανειλημμένες εκκλήσεις και έγγραφα του Δήμου Θήρας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, οι 5 αστυνομικοί – ειδικοί φρουροί θα παραμείνουν στη θέση τους μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

(Visited 11 times, 1 visits today)