Νέο Περιστατικό ξυλοδαρμού στη Μύκονο – Ποια η σχέση του με την υπόθεση Πέππου

mykonos mikri venetia
admin
01/11/2016 18:40
 
 
 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αληθινές ιστορίες ξυλοδαρμού αθώων ανθρώπων, οι οποίοι από τα κοσμοπολίτικα στενά της Μυκόνου και τα Club, που είναι η βιτρίνα της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού, καταλήγουν σε… κλινικές και νοσοκομεία σε κωματώδη κατάσταση…

Το Cyclades24.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα περιστατικό σε γνωστό Beach Bar της Μυκόνου, στο οποίο όλως τυχαίως την εργολαβία για την «προστασία» της επιχείρησης είχε η ίδια Security (η οποία δεν είναι εταιρεία αλλά ατομική επιχείρηση) που πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου από σεκιούριτι σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου.

Μάλιστα, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νάξου η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Βαγγέλη Πέππου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών το Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, δύο μήνες περίπου πριν απο το ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου, ένας Ιταλός τουρίστας, δικηγόρος στο επάγγελμα, δέχτηκε άγρια επίθεση από την ασφάλεια άλλου μαγαζιού την οποία έχει αναλάβει επίσης η ίδια Security.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ιταλός παραθέριζε με φίλους του στο νησί των ανέμων και στις 24 Ιουλίου 2015 βρέθηκε να διασκεδάσει σε beach bar του νησιού. Περίπου στις 20:30 αποφάσισε να αποχωρήσει απο το μαγαζί, ψάχνοντας το τσαντάκι του (ώμου) ανάμεσα σε άλλα τσαντάκια υπόλοιπων θαμώνων, όταν ξαφνικά ο υπάλληλος της security τον έβγαλε με την βία, σέρνοντας τον έξω από το μαγαζί και χωρίς να αντιδράσει.

Η συνέχεια για τον Ιταλό ήταν βασανιστική λες και βρισκόταν μέσα σε… ρινγκ λίγο πριν ο μποξέρ τον βγάλει νοκ άουτ αφού είχε δεχτεί τουλάχιστον 2 με 3 χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο Ιταλός στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, πέφτοντας στο έδαφος και βγάζοντας αίμα από την μύτη και το στόμα (η διάγνωση έδειξε πολλαπλό κάταγμα κάτω γνάθου). Ωστόσο, ο Ιταλός μπορεί να αισθάνεται και… τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από το κάταγμα της γνάθου θα μπορούσε κάλλιστα να του γυρίσει η γλώσσα και να είχε χάσει την ζωή του.

Επίθεση δέχτηκε και ο φίλος του Ιταλού δικηγόρου, επίσης Ιταλικής καταγωγής, ο οποίος μόλις αντιλήφτηκε το γεγονός προσπάθησε να σταθεί δίπλα στο φίλου του να τον υποστηρίξει, κάτι που δεν κατάφερε αφού και εκείνος δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από τον φερόμενο δράστη μαζί με άλλους… μπράβους της εταιρίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ιταλός έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον υπάλληλο της εταιρίας security.

Ο Ιταλός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Μύκονο όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί διέγνωσαν ότι θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα με αποτέλεσμα να επιστρέψει νωρίτερα στην πατρίδα του.

Οι πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Cyclades24.gr για νέο ξυλοδαρμό Τουρίστα έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, είναι αποκαλυπτικές και ήδη ο Ιταλός κατέθεσε στις Αρχές τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στις διακοπές του και το τι συνέβη το κρίσιμο βράδυ. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ερευνάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Ωστόσο η ατομική επιχείρηση security που πουλάει προστασία στην Μύκονο φαίνεται ότι έδωσε… στεγνά τον υπάλληλο, προσπαθώντας να μην έχουν καμία επαφή και ανάμειξη με την υπόθεση, ενώ ο εν λόγω πορτιέρης όλως τυχαίως δεν βρίσκεται πια στην Security.

Όλες οι αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν στο δικαστήριο που ξεκίνησε την Τρίτη στη Νάξο.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 26χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας…

Περισσότερα: ΕΔΩ

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*