Σύρος: «Άναψε φωτιές» η φωτιά του Μέγα Γιαλού

fotia megas gialos oktobrios
admin
27/10/2016 11:13
 
 
 

Μπορεί η καταστροφική πυρκαγιά στον Μέγα Γιαλό της Σύρου να έσβησε μετά από πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως χθες «άναψε» μια άλλη «φωτιά», δηλώσεων και ανακοινώσεων αυτή τη φορά.

Την αρχή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης του, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση, εκφράζοντας ωστόσο «την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός της μη ενίσχυσης των δυνάμεων πυρόσβεσης με πτητικά μέσα». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα διαδοχικά αιτήματα του προς την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας δεν έτυχαν θετικής ανταπόκρισης, με τον αντιπεριφερειάρχη να κάνει λόγο για «ανυπαρξία πτητικών μέσων πυρόσβεσης».
Άμεση υπήρξε η απάντηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η οποία – ούτε λίγο, ούτε πολύ – κατηγορεί τον κ. Λεονταρίτη για πολιτική εκμετάλλευση της πυρκαγιάς, μέσω «ανειλικρινών ανακοινώσεων» που εξυπηρετούν «μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και σχετική ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κυκλάδων που τον χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, «κομματικό εγκάθετο και υπάλληλο της ΝΔ».

Διαβάστε την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη
Διαβάστε την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Διαβάστε την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κυκλάδων

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 106 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*