Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο ο Νίκος Ξυδάκης

ksydakis epimelitirio
admin
05/10/2016 23:49
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ερμούπολη επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.
Στη συνάντηση εργασίας, στην οποία ήταν παρόντες ο Α’ Αντιπρόεδρος Λεονάρδος Ρούσσος, ο Οικονομικός Επόπτης Αλέξανδρος Συλιβάνης, ο βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος και στελέχη του Επιμελητηρίου, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις και εντοπίστηκαν σημεία κοινού ενδιαφέροντος και περιθώρια συνεργασίας, παρόλο που το αντικείμενο του υπουργείου Εξωτερικών δεν σχετίζεται άμεσα με εκείνο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος, αφού καλωσόρισε τον υπουργό, παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τις υποδομές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλαπλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματικότητα (Φ.Π.Α., ακτοπλοϊκές συνδέσεις, υψηλή φορολογία, υποστελέχωση υπηρεσιών κ.ά.).
Από την πλευρά του, ο κ. Ξυδάκης έκανε συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τους τρόπους αξιοποίησης των υποδομών του Επιμελητηρίου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκτυο Aegean Cuisine και τις δράσεις του. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον φορέα για τις διαχρονικές προσπάθειες στήριξης του πρωτογενούς τομέα, των τοπικών προϊόντων και του γαστρονομικού τουρισμού στις Κυκλάδες και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε τρόπο σε ενέργειες του Επιμελητηρίου που σχετίζονται με τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας στο νομό.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*