Με τον Ρουμάνο Πρέσβη συναντήθηκε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης

maragkos roymanos presbis 1
admin
30/09/2016 09:52
 
 
 

Επίσημη συνάντηση συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού και του Εξοχότατου Πρέσβη της Ρουμανίας Lucian Fatu πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ερμούπολης, σε συνέχεια επίσημης πρόσκλησης του δημάρχου προς τον κ. Πρέσβη, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η τουριστική προβολή της Σύρου στη Ρουμανία, η ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και η πραγματοποίηση επενδύσεων στο νησί.

Ο κ. Fatu ενημέρωσε τον δήμαρχο σχετικά με την πρόθεση της Πρεσβείας να ιδρύσει Προξενείο στην Ερμούπολη, προκειμένου να διευκολύνονται οι Ρουμάνοι επισκέπτες που επιλέγουν τη Σύρο και τις Κυκλάδες για τις διακοπές τους, δεδομένης της αύξησης του αριθμού των τουριστών από τη Ρουμανία στην περιοχή μας. Για το λόγο αυτό, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διερευνητικές επαφές.

maragkos roymanos presbis 2
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Fatu σχετικά με τις επενδυτικές προοπτικές που προσφέρει η Σύρος, καθώς και για τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής, με γνώμονα την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού τα επόμενα χρόνια.
Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία αποτελεί συνέχεια συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Μαραγκός με Πρέσβεις και επιτετραμμένους χωρών, αποσκοπεί στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την προώθηση και προβολή της Σύρου.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*