Σαντορίνη: «Βάλτωσε» το έργο του περιφερειακού δρόμου Αεροδρομίου – Οίας

neos dromos aerodromio oia
admin
26/09/2016 15:17
 
 
 

Παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου περιφερειακού δρόμου Αεροδρομίου – Οίας στη Σαντορίνη, το έργο φαίνεται πως έχει «βαλτώσει», εντείνοντας την αγωνία και την ανησυχία των τοπικών παραγόντων.

Η έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου ενημέρωσε όλους τους τοπικούς βουλευτές για την διαμορφωθείσα κατάσταση και τους ζήτησε να μεριμνήσουν προκειμένου «να συνεχιστεί άμεσα το έργο και να αποφευχθούν οι όποιες δυσάρεστες ενέργειες».
Ανάμεσα σε αυτές είναι ο κίνδυνος που διατρέχουν παρακείμενες ιδιοκτησίες, σε περίπτωση μιας πιθανής δυνατής νεροποντής, καθώς και το ενδεχόμενο να μην εξοφληθούν τα μεγάλα ποσά που οφείλονται σε τοπικούς εργολάβους που συνεργάζονται με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.

leibadaroy perifereiakos 1

leibadaroy perifereiakos 2

*Σημειώνεται πως οι βουλευτές των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός κατέθεσαν αναφορά για τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την επιστολή της κ. Λειβαδάρου.

(Visited 219 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*