Εργασίες επισκευής και συντήρησης οδοστρώματος σε κεντρικές οδούς της Ερμούπολης

elefterioy benizeloy
admin
22/09/2016 11:57
 
 
 

Τοπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος σε δρόμους του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, γι’ αυτό και ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ανακοίνωσε τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Έτσι, σύμφωμα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/71-α’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων:
*Διακόπτεται η κίνηση παντός οχήματος, καθ’ όλο το μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το ύψος της Πλατείας Μιαούλη μέχρι και το ύψος της Ακτής Εθνικής Αντίστασης, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00 έως και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 06:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τοπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος.
*Επίσης, τοπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν: α) επί της οδού Μπαμπαγιώτου και β) επί της οδού Γεωργίου Σουρή δίπλα από τον Ο.Τ.Ε.
*Η διέλευση των οχημάτων, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιείται από τον Περιφερειακό δρόμο Δηλίου – Ερμουπόλεως και από την οδό Χίου, η οποία θα είναι μονόδρομος ώστε όσα αυτοκίνητα έρχονται από τη Δόξα, το Βροντάδο κλπ. προς την Πλατεία Μιαούλη να έχουν διέξοδο προς την οδό Σταματίου Πρωΐου.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*