Εναντίον του προέδρου του Εργατικού Κέντρου βάλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων

anel logo kyklades
admin
20/09/2016 12:06
 
 
 

Ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκου Βουτσίνου εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων.
Οι ΑΝ.ΕΛ. τον συστήνουν «να σταματήσει να ρουφιανεύει και να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφορικά με την υπόθεση του ναυπηγείου, υποστηρίζοντας ότι σαμποτάρει την προσπάθεια που κάνουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η κυβέρνησης για την εξεύρεση βιώσιμης και οριστικής λύσης.
Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκο Βουτσίνο συστήνουμε να σταματήσει να ρουφιανεύει και να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα σε ό,τι αφορά την υπόθεση Νεώριο Σύρου.
Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα έπρεπε να παλεύει για το δικαίωμα τους στην εργασία και να στηρίζει κάθε προσπάθεια που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Απεναντίας, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να σαμποτάρει μια προσπάθεια να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που άλλοι δημιούργησαν. Παίζει με το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η κυβέρνηση, πέρα από τις ενέργειες για βιώσιμη και οριστική λύση, προχώρησαν σε χρηματοδότηση έργου 4,5 εκ. ευρώ του Πολεμικού Ναυτικού, μέσω διεθνούς διαγωνισμού και το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης.
Ο ψευτάκος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και κομματικός υπάλληλος, λειτουργώντας κατ’ εντολήν προκαλεί σπέρνοντας ψεύδη και λάσπη στη συνέλευση των εργαζομένων για την πορεία του συγκεκριμένου έργου. Αλήθεια, τελικά τι εύχεται ο κύριος αυτός, να μην υλοποιηθεί η σύμβαση;
Να δούμε πώς θα κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες στα σοκάκια της Ερμούπολης όταν θα τον φτύνουν κατάμουτρα και αυτός θα νομίζει ότι βρέχει. Δυστυχώς η σύντομη πορεία του στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν μπόρεσε να τον διδάξει ηθική και ανθρωπιά. Κυριακή κοντή γιορτή.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*