Στη Θεσσαλονίκη Χατζημάρκος και Λεονταρίτης για το έργο του νέου δρόμου Αεροδρόμιου-Φηρά-Οία στη Σαντορίνη

leontaritis xatzimarkos perifereia
admin
16/09/2016 08:16
 
 
 

Γιώργος Χατζημάρκος και Γιώργος Λεονταρίτης συναντήθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη με την ηγεσία της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., σε ειδική σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της εταιρείας με αντικείμενο την επίλυση των πολυεπίπεδων προβλημάτων που παρουσιάζει το έργο του νέου δρόμου Αεροδρόμιο – Φηρά – Οία στη Σαντορίνη.
Στην σύσκεψη, για την οποία προηγήθηκε μεγάλο διάστημα προεργασίας και προετοιμασίας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ Απόστολος Αντωνούδης και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Ραχανιώτης. Από πλευράς Περιφέρειας, εκτός από τους κ.κ. Χατζημάρκο και Λεονταρίτη, συμμετείχε επίσης ο νομικός σύμβουλος της ΕΔΑ Νοτίου Αιγαίου Δημήτρης Σκιαδάς, στελέχη της ΕΔΑ, στελέχη της Εγνατία Α. Ε. και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Σε νέα βάση το έργο
Αποτέλεσμα της ιδιαίτερα σημαντικής – για την πορεία εκτέλεσης και ολοκλήρωσης του έργου – σύσκεψης είναι ότι πλέον αυτό τίθεται σε τελείως νέα βάση. Η πολιτική βούληση της σημερινής περιφερειακής Αρχής, όπως αυτή αποτυπώθηκε και συμφωνήθηκε με την ηγεσία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. είναι να δρομολογηθεί βιώσιμη λύση, η οποία θα δίνει προοπτική στο νησί της Σαντορίνης και θα αντιμετωπίζει το σύνολο των προβλημάτων που το συγκεκριμένο τεχνικό έργο οφείλει να καλύψει.
Οι υπηρεσίες της Εγνατία Α.Ε., της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της ΕΔΑ Ν. Αιγαίου, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσουν την, εκ των διαμορφωμένων, καταστάσεων απαιτούμενη νέα διοικητική και τεχνική πορεία του έργου, την οποία και θα παρουσιάσουν στη Σαντορίνη ευθύς αμέσως μόλις ολοκληρωθεί.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*