Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια τίμησε ο δήμος Μυκόνου

petroynias mykonos 1
admin
09/09/2016 08:24
 
 
 

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας Βασιλική Μιλλούση υποδέχτηκε στο δημαρχείο Μυκόνου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ο κ. Κουκάς συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την επιτυχία του και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης επέλεξε «το νησί των Ανέμων» για να περάσει τις διακοπές του, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σημειώνεται ότι παρόντες στην επίσκεψη του Λευτέρη Πετρούνια στο δημαρχείο ήταν οι αντιδήμαρχοι και μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και πλήθος μικρών αθλητών του τμήματος γυμναστικής του Α.Ο. Μυκόνου.

petroynias mykonos 2

«Η Μύκονος είναι μαγική!»
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιονίκης δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που δέχθηκε «τόσο ζεστή φιλοξενία» και ευχαρίστησε όλους τους Μυκονιάτες γι’αυτό. «Το νησί σας είναι μαγικό!» είπε χαρακτηριστικά.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τους μικρούς αθλητές να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδίως στις νησιωτικές περιοχές αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, στο πλαίσιο προώθησης των αθλητικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου, θα συμμετάσχει και ο ίδιος στους αγώνες δρόμου Mykonos Run 2016, που θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου (www.mykonosrun.com).

Συμβολικά δώρα ιδιαίτερης αξίας
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Μυκόνου του έδωσε δώρα ιδιαίτερης σημασίας, όπως βιβλία για την ιστορία και τον πολιτισμό της Μυκόνου, καθώς και ένα ψηφιδωτό που απεικονίζει στεφάνι ελιάς, το οποίο συγκίνησε τον αθλητή. Επιπλέον, σε μια συμβολική κίνηση, ο κ. Κουκάς του δώρισε ένα κόσμημα κρίκους, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη “Minas” ένεκα της διάκρισής του στο ολυμπιακό άθλημα των Κρίκων, καθώς και ένα χάλκινο γλυπτό που συμβολίζει την Ολυμπιακή Φλόγα.
Επίσης, συμβολικά δώρα προσέφερε και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βασιλική Μιλλούση.

milloysi mykonos

«Χρειαζόμαστε πρότυπα όπως τον Λευτέρη Πετρούνια»
Ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέκος Κουκάς αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνεται προκειμένου τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό, τονίζοντας ότι «χρειαζόμαστε πρότυπα όπως τον Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια». «Οι συνθήκες δεν είναι και οι ευνοϊκότερες, αλλά η παρούσα δημοτική αρχή ενεργεί, στηρίζει και βοηθά ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Μυκόνου» συμπλήρωσε.
Ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους παριστάμενους, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.
Ο δήμος Μυκόνου ευχαρίστησε, τέλος, όσους συνέβαλαν στη φιλοξενία των αθλητών και ιδίως τους χορηγούς Aegean Airlines, Cavo Tagoo Hotel και Apollon Rent a Car.

petroynias mykonos 3

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*