Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου: «Από πότε η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιχειρεί να εγκαινιάσει δημόσια έργα;»

neo aerodromio paroy
admin
25/07/2016 15:55
 
 
 

Με την ερώτηση αυτή ξεκινά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πάρου, η οποία κατηγορεί τη ΝΔ, αλλά και τον δήμαρχο του νησιού για οικειοποίηση ενός δημόσιου έργου που ανήκει στον παριανό λαό και τους τοπικούς φορείς.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί κατ’ ουσίαν να εγκαινιάσει ένα έργο που είχε σχεδόν μηδενική συμμετοχή» τονίζει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου, κάνοντας επίσης γνωστό ότι τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου θα γίνουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη φορά τις Κυκλάδες μέσα σε λίγες μέρες.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Νέα Δημοκρατία σε στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο  και χωρίς θεσμική ιδιότητα, αποφάσισαν να εγκαινιάσουν ένα δημόσιο έργο.

Αναφερόμαστε στο νέο Αεροδρόμιο της Πάρου, που αγωνίστηκε επί 20 χρόνια σύσσωμος ο παριανός λαός μαζί με τους φορείς του και την τοπική αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση του. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η προσπάθεια του δημάρχου και της Νέας Δημοκρατίας να οικειοποιηθούν ένα δημόσιο έργο προχωρώντας στην αυριανή εκδήλωση, που διχάζει κομματικοποιώντας την τοπική μας κοινωνία.

Η αυριανή μέρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί κατ’ ουσίαν να εγκαινιάσει ένα έργο που είχε σχεδόν μηδενική συμμετοχή.

Τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  29 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι με την παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα.  

Αξίζει να τονιστεί  ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός της χώρας επισκέπτεται το νησί μας, για να εγκαινιάσει ένα σημαντικό έργο υποδομής, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. 

(φωτό: parospress.blogspot.gr)

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*