Στην τελετή υποδοχής του πρώτου αεροσκάφους στο νέο αεροδρόμιο Πάρου ο Γ. Βρούτσης

broytshs
admin
24/07/2016 22:38
 
 
 

 

Στην εκδήλωση για την υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους που θα αφιχθεί στο νέο αεροδρόμιο Πάρου θα παραστεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, προσκεκλημένος του δήμου Πάρου.

Με αφορμή την παρουσία του εκεί, ο κ. Βρούτσης πρόεβη στην εξής δήλωση:

Η Πάρος γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η 25η Ιουλίου 2016, αποτελεί ιστορικό ορόσημο για το νησί, καθώς ένα μεγάλο έργο αναπτυξιακής πνοής ολοκληρώθηκε. Ο λαός της Πάρου βλέπει τις προσπάθειες ετών να καρποφορούν, ένα όνειρο δεκαετιών να γίνεται πραγματικότητα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο σε αξία και σημασία για την Πάρο – εδώ και πάρα πολλά χρόνια – και ένα από τα σημαντικότερα στις Κυκλάδες. Ένα έργο στο οποίο συνέβαλαν και εργάστηκαν για πολλά χρόνια πολλοί άνθρωποι και φορείς. Κράτος, ιδιωτική πρωτοβουλία, ο Δήμος και ο λαός της Πάρου.

Το έργο αυτό θα ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της Πάρου και όχι μόνο, θα έχει θετική επίδραση και στα γύρω από την Πάρο νησιά, που θα ωφεληθούν άμεσα.

Θα είμαστε όλοι εκεί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου για να γιορτάσουμε μαζί με το λαό της Πάρου αυτή την ιστορική μέρα!

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*