Νέα αναζωπύρωση χθες στη Σύρο

fotia agiabarbara sabbato 2
admin
23/07/2016 21:57
 
 
 

Νέο πύρινο εφιάλτη πέρασαν οι Συριανοί χθες το μεσημέρι κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αρχικά και στη συνέχεια στο Πισκοπειό, ωστόσο πολύ γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο χάρις στις συντονισμένες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, των εθελοντών αλλά και των δύο Canadair που ήταν σε επιφυλακή στις Κυκλάδες και έδρασαν άμεσα, μετά από παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Γιώργου Λεονταρίτη.

Ο κ. Λεονταρίτης τόνισε ότι οι εθελοντές θα πρέπει να είναι σε απόσταση ασφαλείας κατά τις ρίψεις των Canadair ώστε να μην κινδυνεύσουν. Όπως είπε, κατανοεί την προσπάθεια του κόσμου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες των πυροσβεστών, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των αρμοδίων.

fotia agiabarbara sabbato 1

fotia agiabarbara sabbato 3

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν επίσης, υδροφόρες του Δήμου, με τον αντιδήμαρχο Μάριο Βουτσίνο και την δημοτική σύμβουλο Μαρία Καζαντζάκη να βρίσκονται στο σημείο.

Πολλά ερωτηματικά πάντως δημιουργούνται καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, όσο υπήρχε η ομάδα επιφυλακής στην περιοχή δεν είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και αφού αναχώρησε μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε η φωτιά…

(Πηγή: cyclades24.gr)

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*