Σε Σαντορίνη και Νάξο ο Φιλήμονας Ζαννετίδης

zannetidis naxos 2
admin
18/07/2016 20:59
 
 
 

Τη Σαντορίνη και τη Νάξο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, στο πλαίσιο συμπλήρωσης του φακέλου υποψηφιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019».

Ο κ. Ζαννετίδης (μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και την έπαρχο Θήρας κ. Λειβαδάρου στην Σαντορίνη και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη στην Νάξο) είχε συναντήσεις με τους φορείς των νησιών, ενώ παρέστη και στο Φεστιβάλ Πατάτας της Νάξου, το οποίο αποτέλεσε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας και της ΕΑΣ Νάξου. Επίσης, στη Σαντορίνη ο κ. Ζαννετίδης είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Σαντορίνης και αντιδήμαρχο κ. Μ. Καφούρο και τον διευθυντή της κ. Δημόπουλο.

zannetidis naxos 1

zannetidis santorini 1

zannetidis santorini 2

Μετά τις επαφές που είχε, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα δήλωσε τα εξής: «Η προσπάθεια για την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας συνεχίζεται. Είμαστε σε καλό δρόμο γιατί οι φορείς των νησιών μας και η κοινωνία αγκάλιασε αυτή την μεγάλη δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμμετέχουν με πολύ σημαντικές προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*