Super Ferry 2: Το αγαπημένο πλοίο των επιβατών επέστρεψε!

super ferry 2 stefanou
admin
14/07/2016 09:49
 
 
 

«Ασφάλεια-άνεση-συνέπεια» είναι το σύνθημα της εταιρείας GoldenStarFerries και αυτά ακριβώς μπορούν να βρουν όσοι ταξιδέψουν με το SuperFerry 2, το οποίο από τις 11 Ιουλίου και μέχρι τον Σεπτέμβρη (τουλάχιστον) θα συνδέει τη Ραφήνα με την Τήνο, τη Μύκονο, την Νάξο και την Πάρο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Πόπη Αλιμπέρτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της “AlibertiNews” του AegeanVoice 107.5 με τον Γιώργο Στεφάνου, έναν εκ των δύο ιδρυτών της GoldenStarFerriesκαι πλοιοκτήτη του SuperFerry 2, ο δεύτερος αναφέρθηκε στις προσιτές τιμές των εισιτηρίων επιβατών και οχημάτων (30 ευρώ το ατομικό εισιτήριο και μόλις 50 ευρώ το αυτοκίνητο), οι οποίες επιτρέπουν σε οικογένειες να κάνουν πραγματικότητα το (για πολλούς άπιαστο πλέον) όνειρο των θερινών διακοπών σε κάποιο νησί, τονίζοντας παράλληλα τις ανέσεις και τις παροχές που προσφέρει το πλοίο.

«Έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και ελπίζουμε να υπάρξει προτίμηση από το κοινό για να συνεχιστούν τα δρομολόγια και πέραν του Σεπτεμβρίου» δήλωσε ο κ. Στεφάνου για το SuperFerry 2, το οποίο επέστρεψε στη Νάξο μετά από 2 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το SuperFerry 2 αναχωρεί στις 07:15 από Πάρο για Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα και στις 16:50 (εκτός από Κυριακή που αναχωρεί στις 22:00) από Ραφήνα.

(φωτό: enandro.gr)

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*