Για τυχοδιωκτική συμπεριφορά καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου το δήμαρχο του νησιού

milos kouroublis
admin
09/07/2016 10:06
 
 
 

Σε καταγγελία για την συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή, προχώρησε η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Μήλου μετά τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το ΚΕΠ Υγείας στο νησί.  

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει το Γεράσιμο Δαμουλάκη για απρεπή προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά που βλάπτει τα συμφέροντα του νησιού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου, “το χθεσινό θλιβερό περιστατικό που έγινε στο δημαρχείο του νησιού, σε εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με τον δήμαρχο να χαρακτηρίζει τον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή ανεπιθύμητο και να του ζητά την απομάκρυνση του, δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστέο από το σύνολο του μηλέικου λαού, που εκτός του ότι αποτελεί απρεπή, προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά που χαρακτηρίζει την ποιότητα του δημάρχου, προκαλεί κυρίως μεγάλη ζημιά στο νησί, αφού θυσιάζει την προώθηση ζωτικών προβλημάτων της Μήλου, στα μικροπολιτικά συμφέροντα των πολιτικών σκοπιμοτήτων του δημάρχου και της παράταξης που εκπροσωπεί”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου επιτίθεται στο δήμαρχο υπογραμμίζοντας ότι, “η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά καταδεικνύει για μια ακόμα φορά, ότι ο δήμαρχος δεν συμπεριφέρεται ως αιρετός άρχοντας του λαού της Μήλου, αλλά ως ιδιοκτήτης, σερίφης και γαιοκτήμονας της μηλέικης κοινωνίας και ολόκληρου του νησιού”.

Και καταλήγει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου καταγγέλλει την τυχοδιωκτική και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στον υπουργό της εκλεγμένης από το σύνολο του ελληνικού λαού κυβέρνησης και ζητά την ομόθυμη καταδίκη του από όλους τους πολίτες του νησιού, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης. Καλεί τον κόσμο της Μήλου να πλαισιώσει μαζικά την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10/7 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Π. Κουρουμπλής”.


(φώτο: milosvoice.gr)

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*