VIDEO: Ο κ. Πολάκης στη Σαντορίνη

polakis santorini
admin
06/07/2016 09:48
 
 
 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Ιουλίου ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Πολάκης συνοδευόμενος από την διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Όλγα Ιορδανίδου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) Μιχάλη Σταύρου και την καθηγήτρια Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντρια της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» Ελένη Κωστοπαναγιώτου.

Ο κ. Πολάκης κατά την επίσκεψη του συναντήθηκε με φορείς του νησιού, και στη συνέχεια με τα μέλη του Συλλόγου στήριξης του ΚΥ Θήρας. Κατά την τοποθέτησή του, ανέφερε ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Σαντορίνη για να εγκαινιάσει το νοσοκομείο του νησιού, ενώ από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του. «Ο σκοπός», ανέφερε μεταξύ άλλων, «είναι το νοσοκομείο να λειτουργήσει με προσεκτικά και ασφαλή βήματα», ενώ πρόσθεσε ότι έχει προχωρήσει η διαδικασία πρόσληψης 102 ατόμων μέχρι τώρα.
Ο κ. Πολάκης, ζήτησε τη συνδρομή όλων για να λυθεί το πρόβλημα της εύρεσης στέγης για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, ενώ απόψεις και ερωτήματα έθεσαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού υγείας, στο βίντεο που ακολουθεί.

{youtube}17CKjqFx8-8{/youtube}

 

Πηγή: neasantorinis.gr

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*