Εκδήλωση της Δημ. Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου της ΝΔ για τα αδέσποτα

koytabia adespota
admin
05/07/2016 15:06
 
 
 

Πρωτοβουλίες που θα φέρουν τη ΝΔ πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες αναλαμβάνει το κόμμα, μετά από εισήγηση του πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργου Βακόνδιου. Έτσι, στο πλαίσιο της ανάγκης παρεμβάσεων στην καθημερινότητα των πολιτών, η Δημ. Τ.Ο. Πάρου – Αντιπάρου της ΝΔ οργάνωσε την πρώτη της ενημερωτική εκδήλωση που αφορούσε στα αδέσποτα ζώα.

Η Τ.Ο. – υπό την καθοδήγηση της προέδρου Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου που συνεργάσθηκε με τον κ. Βακόνδιο – κατάφερε να συντονίσει και να συνεργαστεί με τις δύο φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού και επαγγελματίες επιστήμονες, ώστε να παρουσιάσει μια άρτια οργανωμένη εκπαιδευτική και πολύ χρήσιμη εκδήλωση.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, «πέραν του γεγονότος ότι η σωστή συμπεριφορά προς τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα, είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας, η αντιμετώπιση του προβλήματος μέσω της σωστής ενημέρωσης σχετίζεται απόλυτα με την καθαριότητα, την εικόνα και την υγεία ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές όπως η Πάρος. Στην ουσία μια τέτοια ενέργεια προάγει την ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων αλλά συμβάλλει και στην εικόνα ενός τουριστικού προορισμού».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος κ. Κωβαίος, η αντιδήμαρχος κ. Σαρρή, ο έπαρχος κ. Μπιζάς, οι του οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Πηνιώτης και κ. Παρασκευόπουλος, ο συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ κ. Φόρτωμας και ο κ. Βακόνδιος.

Στο ίδιο δελτίο τύπου αναφέρεται, επίσης, ότι έδωσαν το παρών πολλοί νέοι οι οποίοι δεν συνήθιζαν να παρευρίσκονται σε κομματικές εκδηλώσεις.

(φωτό: aftodioikisi.gr)

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*