Οριστικό: Δεν θα προβληθούν από τη Σύρο οι εκπομπές του “EΨΙΛΟΝ”

dimarxeio syros
admin
21/06/2016 13:25
 
 
 


Καμία εκπομπή του ΈΨΙΛΟΝ TV δεν πρόκειται να βγει από τη Σύρο, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου του νησιού Γιώργου Μαραγκού στο naxostimes.gr.

“Ακυρώθηκε η ζωντανή μετάδοση των εκπομπών “Αποκαλυπτικά” και “Μπράβο Ρούλα” που είχε προγραμματιστεί να μεταδοθούν από τη Σύρο την Κυριακή, μετά τις έκτακτες εξελίξεις στο κανάλι και την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά”, σημείωσε ο κ. Μαραγκός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει ότι περίμενε την επίσημη έγγραφη απόφαση του “ΕΨΙΛΟΝ” προκειμένου να αποφασίσει ο δήμος τι θα κάνει…

“Οι εκπομπές δεν θα μεταδοθούν με υπαιτιότητα του καναλιού και ένεκα του γεγονότος της αποχώρησης της Ρούλας Κορομηλά” σημείωσε ο δήμαρχος Σύρου και πρόσθεσε ότι λύθηκε η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ δήμου και του καναλιού “Ε”, με “κερδισμένο” το δήμο Σύρου Ερμούπολης, που τελικά χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ, έτυχε μεγάλης διαφήμισης όλο το προηγούμενο διάστημα, με τρεϊλερ, σποτ, βίντεο και αναφορές στο νησί στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε γίνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης η προβολή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά του δήμου μιας και η συμφωνία ακυρώθηκε με υπαιτιότητα του καναλιού.

“Είχαμε προϋπολογίσει 20.000 ευρώ για το κόστος της προβολής από το “ΕΨΙΛΟΝ” που περιελάμβανε τρέιλερ, σποτ, βίντεο και αναφορές στο νησί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και τη ζωντανή μετάδοση από το νησί των δυο εκπομπών (“Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη και το “Μπράβο Ρουλα” με τη Ρούλα Κορομηλά), μάλιστα πολλά από αυτά τα χρήματα θα επέστρεφαν στο νησί μας και στην τοπική αγορά αφού οι παράγοντες των εκπομπών θα διανυκτέρευαν στο νησί” σημείωσε ο κ. Μαραγκός. 

Μπορεί λοιπόν οι εκπομπές να μην μεταδοθούν από τη Σύρο αλλά τόσο η διαφήμιση που έχει γίνει για το νησί στο πλαίσιο της αρχικής συμφωνίας όσο και ο ντόρος που έχει προκληθεί μετά την παραίτηση της Ρούλας Κορομηλά και την εμπλοκή της Σύρου… ήταν μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ! 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*