Πήγαν σαν “κλέφτες” να αρπάξουν το ασθενοφόρο της Πάρου μέσα στα μεσάνυχτα

asthenoforo paros 2
admin
18/06/2016 07:52
 
 
 

Νέα προσπάθεια να “αρπάξει” το ασθενοφόρο-μονάδα της Πάρου έκανε μεταμεσονύχτια χθες το ΕΚΑΒ μετά από εντολή του προέδρου του… παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ δημάρχου Πάρου και προέδρου του ΕΚΑΒ η επανεξέταση του θέματος… Πιο συγκριμένα, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, να πάρουν το ασθενοφόρο την Πέμπτη, δοκίμασαν να πιάσουν στον ύπνο τους Παριανούς… και πήγαν να το πάρουν σαν κλέφτες, μέσα στα μεσάνυχτα! 

Αμέσως, τόσο ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, όσο και ο έπαρχος του νησιού Κώστας Μπιζάς αλλά και αρκετοί πολίτες μετέβησαν στο ΕΚΑΒ του νησιού και απέτρεψαν για δεύτερη φορά τη μετακίνηση του ασθενοφόρου, δημιουργώντας έναν ανθρώπινο φράχτη.

Για ακόμα μια φορά οι Παριανοί αποδεικνύουν ότι είναι “σκληρά καρύδια” και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο το αυτονόητο… δηλαδή όχι μόνο να παραμείνει το ασθενοφόρο στο νησί αλλά παράλληλα να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ Πάρου ώστε να υπάρχουν βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο. 

asthenoforo paros

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο naxostimes και ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος όπως είπε ναι μεν κατανοεί τις ανάγκες που υπάρχουν και σε άλλα νησιά, όμως αυτό δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να “μεταφέρει” το πρόβλημα στην Πάρο τη στιγμή μάλιστα που το νησί ενόψη της τουριστικής σεζόν σφύζει από κόσμο και το ασθενοφόρο-μονάδα είναι άκρως απαραίτητο. 

asthenoforo paros 3

Να σημειωθεί ότι για το θέμα έχουν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας προς όλους τους αρμόδιους αλλά και τους βουλευτές του νομού, τόσο ο δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος όσο και ο έπαρχος του νησιού Κώστας Μπιζάς. 

Με πληροφορίες από το blog parianosdromos
Φωτογραφίες: Γεωργία Πατέ

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*