Κέα: Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνδέεται το Επιμελητήριο με τα μέλη του

admin
07/06/2016 14:33
 
 
 

Η Κέα είναι το δεύτερο νησί (μετά τη Σίφνο) που θα αξιοποιήσει τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις-μέλη του να έρθουν κοντά στον φορέα.

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Κέας. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Κέας Γιάννης Ευαγγέλου βρέθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για τη διασύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης του Επιμελητηρίου με τις επιχειρήσεις-μέλη του στην Κέα.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, ευχαρίστησε τον κ. Ευαγγέλου για την παραχώρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Κέας προκειμένου η διασύνδεση να καταστεί δυνατή, αλλά και για τη μακροχρόνια συνεργασία καθώς, μεταξύ άλλων, ο κ. Ευαγγέλου έχει διατελέσει και πρόεδρος του HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων).

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι δύο φορείς μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών στην Κέα. Τέλος, έγινε στον δήμαρχο Κέας μια σύντομη παρουσίαση των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στα μέλη του με σκοπό την τουριστική προβολή του νομού συνολικά, αλλά και της Κέας ειδικότερα.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*