«Σκληρή» απάντηση ΑΝ.ΕΛ. Κυκλάδων στον Γ. Λεονταρίτη

admin
24/05/2016 21:49
 
 
 

Με βαρείς χαρακτηρισμούς απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στη Σύρο.

Μεταξύ άλλων, οι ΑΝ.ΕΛ. του νομού θεωρούν «απαράδεκτη, μικρόψυχη και υστερόβουλη» την ταύτιση της υπογραφής του συμφώνου συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με την απόφαση της κυβέρνησης για το ΦΠΑ στα νησιά, υποστηρίζοντας έμμεσα ότι ο κ. Λεονταρίτης έβαλε την «γραμμή» του κόμματος του πάνω από το καλό της Σύρου.

Το πλήρες περιεχόμενο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κυκλάδων έχει ως εξής:

Αντί ο κ. Λεονταρίτης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας να είναι παρών σε μια σημαντική στιγμή για την Σύρο και τους νησιώτες, τηρώντας το απαγορευτικό του κόμματος του, έλαμψε δια της απουσίας του. Ή καλύτερα κρύφτηκε σαν τρωκτικό στα κομματικά του λαγούμια.

Μόνο που για πρώτη φορά έρχεται το επίσημο κράτος με συγκεκριμένο σχέδιο και όχι ευχολόγια και κομματικές φιέστες να ανοίξει αναπτυξιακούς δρόμους στο νησί μας. Όταν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δήμου Σύρου-Ερμούπολης θα θέλαμε να δούμε που θα κρυφτεί ο καρεκλοκένταυρος της Νέας Δημοκρατίας που μετέτρεψε το θεσμό του αντιπεριφερειάρχη σε κομματικό τοποτηρητή.

Αν δεν μπορούν να βοηθήσουν το νησί μας, καλύτερα να σιωπήσουν. Για την Σύρο ανατέλλει μια νέα μέρα, γυρίζουμε σελίδα, φέρνοντας ξανά την ελπίδα στην ζωή μας. Η ταύτιση μιας σημαντικής συμφωνίας με μια απόφαση για το ΦΠΑ που σε καμιά περίπτωση και εμείς δεν επικροτούμε είναι απαράδεκτη, μικρόψυχη και υστερόβουλη.
Επιπλέον, η συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τους εργαζόμενους στο Νεώριο δίνει απάντηση στους κινδυνολόγους και σεναριολόγους που, πάνω στην αγωνία τους, σπέρνουν σενάρια καταστροφολογίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων χαιρετίζουμε την υπογραφή του συμφώνου συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και θα συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην ευόδωση του αναπτυξιακού προγράμματος που δίνει όραμα και προοπτική στο νησί μας.

Σήμερα, στο θέατρο Απόλλων, ήταν όλοι οι παραγωγικοί και θεσμικοί φορείς του νησιού, εκτός από αυτούς που παίζουν το ρόλο του κομματάρχη και έλαβαν εντολές από το κέντρο.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*