Δήλωση με αιχμές από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για τον Π. Καμμένο

admin
24/05/2016 16:17
 
 
 

«Με το βαμβάκι έσφαξε», σε δήλωση του, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στη Σύρο.

Ο κ. Λεονταρίτης… «ευχαρίστησε» τον κ. Καμμένο που «τήρησε τη δέσμευση του» απέναντι στους νησιώτες και «απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ», ενώ για το Σύμφωνο Συναντίληψης και Συνεργασίας επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί, αφού εκφραστούν δημόσια και επισήμως ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και οι φορείς της Σύρου.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:

Καλωσορίζω στη Σύρο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Τον Υπουργό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε αντιδράσει σθεναρά ενάντια σ’ αυτούς που επεξεργάζοντο την αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά του Αιγαίου, τότε αλλά και μεταγενέστερα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δηλώνοντας ότι το μέτρο αυτό «δε θα περάσει, γιατί είναι ολέθριο και καταστροφικό για τους νησιώτες και την ανάπτυξη των νησιών.

Τον ευχαριστώ λοιπόν και εκ μέρους όλων των υπερήφανων νησιωτών, που τηρώντας τη δέσμευσή του απέναντί τους, αγωνίστηκε σθεναρά και απέτρεψε την αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α.

Λυπάμαι πολύ που «ανειλημμένες υποχρεώσεις» δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στη Σύρο και να του εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου.

Όσον αφορά το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψής του στο νησί της Σύρου, δε θα κάνω το παραμικρό σχόλιο, προτού τοποθετηθούν δημόσια και επισήμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι και οι έχοντες άμεσα ενδιαφέρον από τα αποτελέσματα, Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και οι φορείς της Σύρου.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*