«Διχασμένη προσωπικότητα» ο Π. Καμμένος για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

admin
24/05/2016 16:05
 
 
 

«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την υπογραφή του «Συμφώνου Συναντίληψης και Συνεργασίας» μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Λγου Αποστόλου Ζαφείρη» και του Πεδίου Βολής Βάρης.

«Θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη γι’ αυτή την απόφαση μέσα και έξω από τη Βουλή […] Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα – τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Όμως, παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε, με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης, να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας» τόνισε ο κ. Καμμένος (ο οποίος όμως μόλις την Κυριακή ψήφισε αυτό το, εξοντωτικό για τα νησιά, μέτρο) και πρόσθεσε ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να πεισθούν στο εξωτερικό «ότι τα νησιά μας δεν είναι αυτό που βλέπουν το καλοκαίρι σε ακριβά κέντρα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή άλλων νησιών που έχουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη».

{youtube}YyN49pw2COw{/youtube}

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι κατά την άφιξη του κ. Καμμένου στο θέατρο «Απόλλων», γνωστός επιχειρηματίας της Σύρου του απηύθυνε τον λόγο για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, με τον υπουργό να έχει έναν σύντομο διάλογο μαζί του για το θέμα.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*