Κυκλάδες: Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

admin
20/05/2016 08:15
 
 
 

Επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα το μεσημέρι ο καιρός στις Κυκλάδες, στις οποίες το Σαββατοκύριακο θα είναι βροχερό σύμφωνα και με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Έτσι, από το μεσημέρι και έπειτα στις Κυκλάδες θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές στα κεντρικά και νότια. Βαθμιαία, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα γίνει άστατος, με τοπικές βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες. Το βράδυ κι από τα δυτικά, ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

(φωτό: ethnos.gr)

 Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*