Σύγχρονα εργαλεία στην υπηρεσία των επιχειρηματιών καταλυμάτων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

admin
16/05/2016 08:09
 
 
 

Να αξιοποιήσουν την ανανεωμένη πλατφόρμα του και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις φιλοξενίας του νομού το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το οποίο την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19:00 διοργανώνει σχετική ενημερωτική συνάντηση στη Σύρο.

Τη συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν και οι επιχειρηματίες που βρίσκονται σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, μιας και θα υπάρξει απευθείας διασύνδεση με τα γραφεία του φορέα στα νησιά αυτά.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, είναι τα εξής:

*Η ανανεωμένη Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου http://www.e-kyklades.gr/: Το νέο Τουριστικό Πόρταλ του Επιμελητηρίου αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πύλη των Κυκλάδων προσφέροντας νέο εμπλουτισμένο και πολυγλωσσικό περιεχόμενο (8 γλώσσες). Τα 14.000 και πλέον σημεία τουριστικού και ειδικού ενδιαφέροντος 22 κατηγοριών δίνουν στον επισκέπτη τη συνολική εικόνα και κάθε πληροφορία που αναζητά για τα 24 νησιά των Κυκλάδων.

 

*Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας: Παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων του 2015 και του 2016 που δείχνουν την συνεχή και αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Το 2015, το e-kyklades.gr δέχτηκε περίπου 500.000 επισκέπτες με 2.653.000 προβολές, ενώ τους πρώτους μήνες του 2016 έχει ήδη υπερδιπλασιαστεί. Η Πύλη του Επιμελητηρίου αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δωρεάν προβολής για τις τοπικές επιχειρήσεις συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξωστρέφεια των Κυκλάδων.

 

*Παρουσίαση των ανανεωμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικών κρατήσεων: Η ανανεωμένη, σύγχρονη εφαρμογή Ηλεκτρονικών κρατήσεων του e-kyklades.gr (BookOnCloud), με νέα αισθητική υποδέχεται τον χρήστη σε ένα φιλικότερο και απλούστερο περιβάλλον. Οι κρατήσεις είναι πλέον δυνατό να ολοκληρωθούν και μέσα από το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα «σύστημα διαπραγμάτευσης».

Ας σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαθέτει δωρεάν για το 2016 την υπηρεσία e-booking σε όλα του τα μέλη. Από το 2017 η χρέωση της υπηρεσίας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα γίνεται ανάλογα με την χρήση της.

 

Εισηγητές θα είναι οι Γιάννης Ρούσσος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων), Βασίλης Χρηστίδης και Παύλος Μεγαλοβασίλης (ειδικοί ηλεκτρονικών κρατήσεων και υπηρεσιών e-booking) και Παναγιώτης Θεοδωράκης (υπεύθυνος Διαδικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων http://www.e-kyklades.gr/).

Αμέσως μετά την εκδήλωση, θα γίνει καταγραφή ενδιαφέροντος για εκπαίδευση στο ανανεωμένο σύστημα κρατήσεων, βάσει σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810-82346 (κ. Παναγιώτης Θεοδωράκης).

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*