Στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο δήμαρχος Ανάφης

admin
12/05/2016 20:55
 
 
 

 

Η υλοποίηση και η προώθηση έργων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ανάφης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με τον δήμαρχο Ανάφης Ιάκωβο Ρούσσο και τον τεχνικό σύμβουλο του Δήμου Γιώργο Πάπιτση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην προώθηση του έργου του Δημοτικού Σχολείου, της συντήρησης του οδικού δικτύου (διαγραμμίσεις – ασφαλτοστρώσεις), του ιατρείου του νησιού, καθώς και της δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου με την επισκευή δημοτικού ακινήτου, με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων την σύνταξη των μελετών.

 

Σύμμαχοι στην ανάπτυξη

Για την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης ματαίωσε προγραμματισμένη μετακίνηση του, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τον δήμαρχο της Ανάφης, ο οποίος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον αντιπεριφερειάρχη για την άριστη συνεργασία και την απρόσκοπτη συνδρομή του στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

«Είναι αναγκαίο να έχουμε συμμάχους στις προσπάθειές μας πάνω σε κοινούς προβληματισμούς, κοινές αναπτυξιακές στρατηγικές με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις» υπογράμμισε ο κ. Ρούσσος, τονίζοντας πως «η Περιφερειακή Αρχή είναι δίπλα στον Δήμο, υποστηρίζοντάς τον μέσω των υπηρεσιών της για την υποβολή σωστών προτάσεων και την υλοποίηση των έργων που θα προσφέρουν ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της Ανάφης».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*